Felcra Niaga

Felcra Niaga

11

Pengedar & Pembekal Input Pertanian Seluruh Malaysia.
BAJA TANAMAN | BAHAN KIMIA | ALATAN PERTANIAN

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
8 hours ago

Bila kita minta review pelanggan, dapat reply "Baja dah sampai, terbaik terbaik terbaik. Penghantaran laju, pantas. Barang boek"

Dah macam baca review dekat Shopee dengan Lazada...

Tapi apa pun nanti kita jelajah ladang pelanggan tengok hasil penggunaan baja sebatian FN44 12-6-22-3. Pastikan beli dari FeN Shoppe..barang original itu pasti.

Ni hantar baja rumah Cikgu Lokman dari Kg. Kuala Mai. Kalau nak order klik whatsapp bawah yer
.
▶️ Pertanyaan/Pembelian produk input pertanian
WhatsApp - felcraniaga.wasap.my/
WhatsApp - felcraniaga.wasap.my/
.
‼ Lokasi 10 kedai FeN Shoppe:
▶️ bit.ly/3X5Sh4h
▶️ bit.ly/3X5Sh4h
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
✅ Baja Tanaman & Perawat Tanah
✅ Set Peningkatan Hasil Padi
✅ Bahan Kimia
✅ Alatan Pertanian
.
Pembelian atas talian (online), klik bawah:
🔸 www.shopee.com.my/felcraniaga
🔸 www.shopee.com.my/felcraniaga
... See MoreSee Less

Bila kita minta review pelanggan, dapat reply Baja dah sampai, terbaik terbaik terbaik. Penghantaran laju, pantas. Barang boek

Dah macam baca review dekat Shopee dengan Lazada...

Tapi apa pun nanti kita jelajah ladang pelanggan tengok hasil penggunaan baja sebatian FN44 12-6-22-3. Pastikan beli dari FeN Shoppe..barang original itu pasti.

Ni hantar baja rumah Cikgu Lokman dari Kg. Kuala Mai. Kalau nak order klik whatsapp bawah yer
.
▶️ Pertanyaan/Pembelian produk input pertanian
WhatsApp - https://felcraniaga.wasap.my/
WhatsApp - https://felcraniaga.wasap.my/
.
‼ Lokasi 10 kedai FeN Shoppe: 
▶️ https://bit.ly/3X5Sh4h
▶️ https://bit.ly/3X5Sh4h
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
✅ Baja Tanaman & Perawat Tanah
✅ Set Peningkatan Hasil Padi 
✅ Bahan Kimia
✅ Alatan Pertanian
.
Pembelian atas talian (online), klik bawah:
🔸 https://www.shopee.com.my/felcraniaga
🔸 https://www.shopee.com.my/felcraniagaImage attachmentImage attachment
24 hours ago

Photos from Kementerian Kemajuan Desa dan Wilayah's post ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+7Image attachment
2 days ago

Fokus mendengar abam Muaz kita dari FeN Shoppe Kluang berbicara mengenai racun.

Bersama pihak Advansia dalam sesi taklimat dan cara penggunaan racun di ladang. Walaupun berpanas terik, tetap setia komited demi ladang yang sejahtera 🌱

Kami bukan saja menjual baja dan racun, juga khidmat nasihat diberikan untuk membantu tingkatkan hasil dan kualiti tanaman. Jom whatsapp kami bawah 👇👇

.
▶️ Pertanyaan/Pembelian produk input pertanian
WhatsApp - felcraniaga.wasap.my/
WhatsApp - felcraniaga.wasap.my/
.
‼ Lokasi 10 kedai FeN Shoppe:
▶️ bit.ly/3X5Sh4h
▶️ bit.ly/3X5Sh4h
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
✅ Baja Tanaman & Perawat Tanah
✅ Set Peningkatan Hasil Padi
✅ Bahan Kimia
✅ Alatan Pertanian
.
Pembelian atas talian (online), klik bawah:
🔸 www.shopee.com.my/felcraniaga
🔸 www.shopee.com.my/felcraniaga
... See MoreSee Less

Fokus mendengar abam Muaz kita dari FeN Shoppe Kluang berbicara mengenai racun.

Bersama pihak Advansia dalam sesi taklimat dan cara penggunaan racun di ladang. Walaupun berpanas terik, tetap setia komited demi ladang yang sejahtera 🌱

Kami bukan saja menjual baja dan racun, juga khidmat nasihat diberikan untuk membantu tingkatkan hasil dan kualiti tanaman. Jom whatsapp kami bawah 👇👇

.
▶️ Pertanyaan/Pembelian produk input pertanian
WhatsApp - https://felcraniaga.wasap.my/
WhatsApp - https://felcraniaga.wasap.my/
.
‼ Lokasi 10 kedai FeN Shoppe: 
▶️ https://bit.ly/3X5Sh4h
▶️ https://bit.ly/3X5Sh4h
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
✅ Baja Tanaman & Perawat Tanah
✅ Set Peningkatan Hasil Padi 
✅ Bahan Kimia
✅ Alatan Pertanian
.
Pembelian atas talian (online), klik bawah:
🔸 https://www.shopee.com.my/felcraniaga
🔸 https://www.shopee.com.my/felcraniagaImage attachmentImage attachment+2Image attachment
2 days ago

✨𝐒𝐄𝐋𝐀𝐌𝐀𝐓 𝐇𝐀𝐑𝐈 𝐖𝐄𝐒𝐀𝐊 𝟐𝟎𝟐𝟒✨

Selamat Menyambut Hari Wesak kepada semua penganut agama Buddha yang meraikannya.

Semoga kita dapat terus kekal hidup bersama dalam suasana yang harmoni, sejahtera, penuh dengan kasih sayang, kesyukuran dan sikap toleransi antara satu sama lain.

#FELCRATransformasi
#FELCRAUsahawanPeserta
#FELCRAJejakUsahawan
#FELCRADesaPeserta
#FELCRAAds
#LuarBandarSejahtera
#KKDW
... See MoreSee Less

Load more
FeN Shoppe - Kedai Input Pertanian

FeN Shoppe - Kedai Input Pertanian

951

FeN Shoppe merupakan kedai input pertanian yang dimiliki sepenuhnya oleh FELCRA Niaga Sdn Bhd. Kami

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ada yang whatsapp tanya, kedai dah tukar jadi kedai makan ke??
.
Rupanya tersalah lokasi disebabkan Google Maps ada yang belum buang lokasi lama FeN Shoppe - Kedai Input Pertanian ada yang telah berpindah ke tempat baru. Jadi untuk alamat kedai jualan yang betul dan pasti, boleh tengok di website rasmi kami.

Bukan setakat Google Maps, Waze pun kami letak untuk mudahkan pergerakkan sampai ke depan pintu kedai 😆 Klik bawah ni sajo...FeN Shoppe di seluruh Malaysia
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
✅ Baja Tanaman & Perawat Tanah
✅ Bahan Kimia & Organik Mesra Alam
✅ Alatan Pertanian
.

▶ Lokasi : www.felcraniaga.com.my/business/fen-shoppe-agro-input-shop/
.
▶️ WhatsApp : felcraniaga.wasap.my/
.
Beli di Shopee rasmi kami!
🔸 www.shopee.com.my/felcraniaga
... See MoreSee Less

Siapa ada tanam pokok buah-buahan atau sayuran? Yang sekadar hobi buat ghaso2 menanam pun boleh...ini memang khas untuk anda ‼
.
🌿🌿 Pembajaan menggunakan FN Rich Bio-Organik untuk tanaman semestinya satu keutamaan. Kalau belum kenal, boleh cuba baja kita. Diperkaya dengan mineral dan mikroorganisma berfaedah bagi membantu meningkatkan aktiviti mikrob di dalam tanah.

👍 Memperbaiki struktur tanah
👍 Meningkatkan kecekapan penyerapan air dan nutrien
👍 Menggalakkan perkembangan akar dan tunas
.
Boleh hubungi FeN Shoppe - Kedai Input Pertanian yang tedekat ataupun melalui stokis dan ejen kami sah. Boleh klik link di bawah untuk lokasi jualan 👇👇

➡️ www.bajaorganik.my
➡️ www.bajaorganik.my
➡️ www.bajaorganik.my
... See MoreSee Less

Photos from Felcra Niaga's post ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+6Image attachment

Photos from Felcra Niaga's post ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+7Image attachment

Photos from Shahrul Irfan's post ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+2Image attachment
Load more