Felcra Niaga

Felcra Niaga

11

Pengedar & Pembekal Input Pertanian Seluruh Malaysia.
BAJA TANAMAN | BAHAN KIMIA | ALATAN PERTANIAN

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 weeks ago

SALAM AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN

Semoga kita termasuk orang-orang yang sentiasa bersyukur dan diterima amalan kita sepanjang bulan Ramadhan.

Kian Berlabuh Tirai Ramadhan,
Lambaian Syawal Kian Dinanti,
Luhur Hati Ikhlas Kemaafan,
Semoga Kesalahan Harap Di Maafi
... See MoreSee Less

SALAM AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN

Semoga kita termasuk orang-orang yang sentiasa bersyukur dan diterima amalan kita sepanjang bulan Ramadhan.

Kian Berlabuh Tirai Ramadhan,
Lambaian Syawal Kian Dinanti,
Luhur Hati Ikhlas Kemaafan,
Semoga Kesalahan Harap Di Maafi
3 weeks ago

πŸ“’ Baja Bio-Organik yang diperkayakan dengan mikrob bermanfaat untuk semua jenis tanaman! 🌿🌾🌴πŸ₯•πŸŒ½πŸ

βœ… Memulihkan tanah pertanian
βœ… Merawat masalah penyakit bawaan tanah
βœ… Membantu meningkat kesuburan tanah
βœ… Meningkatkan potensi dan kadar CEC tanah
βœ… Meningkat kandungan mikrob baik dalam tanah.
βœ… Membantu meningkatkan kadar pegangan air dan nutrien oleh pokok
.
"Nak beli di mana? Berapa harga?" Mohon skrol bawah dan klik di link yang diberi!
.
πŸ‘ FN Rich BOF adalah 100% kompos masak sempurna tanpa tanah dan penyakit, ianya suci dari najis.
πŸ‘ FN Rich BOF produk keluaran FELCRA yang pastinya BERKUALITI dan ASLI
.
ℹ️ Dikomposkan menggunakan 11 jenis mikrob pengkomposan dari kumpulan bakteria, fungus dan yis yang dihasilkan setempat dan diperkayakan kemudian diperkaya dengan 15 jenis probiotik dan prebiotik mikrob pelbagai fungsi untuk tujuan kearah kesuburan, peningkatan hasil dan bio-kawalan penyakit.
.
▢️ Pertanyaan/Pembelian produk input pertanian
WhatsApp - felcraniaga.wasap.my/
WhatsApp - felcraniaga.wasap.my/
.
β€Ό Lokasi 10 kedai FeN Shoppe:
▢️ bit.ly/3X5Sh4h
▢️ bit.ly/3X5Sh4h
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
βœ… Baja Tanaman & Perawat Tanah
βœ… Set Peningkatan Hasil Padi
βœ… Bahan Kimia
βœ… Alatan Pertanian
.
Pembelian atas talian (online), klik bawah:
πŸ”Έ www.shopee.com.my/felcraniaga
πŸ”Έ www.shopee.com.my/felcraniaga
... See MoreSee Less

πŸ“’ Baja Bio-Organik yang diperkayakan dengan mikrob bermanfaat untuk semua jenis tanaman! 🌿🌾🌴πŸ₯•πŸŒ½πŸ

βœ… Memulihkan tanah pertanian
βœ… Merawat masalah penyakit bawaan tanah
βœ… Membantu meningkat kesuburan tanah 
βœ… Meningkatkan potensi dan kadar CEC tanah
βœ… Meningkat kandungan mikrob baik dalam tanah.
βœ… Membantu meningkatkan kadar pegangan air dan nutrien oleh pokok
.
Nak beli di mana? Berapa harga? Mohon skrol bawah dan klik di link yang diberi!
.
πŸ‘ FN Rich BOF adalah 100% kompos masak sempurna tanpa tanah dan penyakit, ianya suci dari najis.
πŸ‘ FN Rich BOF produk keluaran FELCRA yang pastinya BERKUALITI dan ASLI
.
ℹ️ Dikomposkan menggunakan 11 jenis mikrob pengkomposan dari kumpulan bakteria, fungus dan yis yang dihasilkan setempat dan diperkayakan kemudian diperkaya dengan 15 jenis probiotik dan prebiotik mikrob  pelbagai fungsi untuk tujuan kearah kesuburan, peningkatan hasil dan bio-kawalan penyakit.
.
▢️ Pertanyaan/Pembelian produk input pertanian
WhatsApp - https://felcraniaga.wasap.my/
WhatsApp - https://felcraniaga.wasap.my/
.
β€Ό Lokasi 10 kedai FeN Shoppe: 
▢️ https://bit.ly/3X5Sh4h
▢️ https://bit.ly/3X5Sh4h
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
βœ… Baja Tanaman & Perawat Tanah
βœ… Set Peningkatan Hasil Padi 
βœ… Bahan Kimia
βœ… Alatan Pertanian
.
Pembelian atas talian (online), klik bawah:
πŸ”Έ https://www.shopee.com.my/felcraniaga
πŸ”Έ https://www.shopee.com.my/felcraniagaImage attachment
3 weeks ago

FELCRA Berhad akan mengadakan Bazar Rakyat Dan Bazar Raya : ALahMak Raya! di Ruang Legar Aras G, Bangunan Wisma FELCRA, Setapak Jaya, Kuala Lumpur bermula pada 1 sehingga 5 April 2024 serta bermula jam 10.00 pagi sehingga 5.00 petang.

Antara produk menarik yang terdapat di Bazar Rakyat Dan Bazar Raya : ALahMak Raya! adalah seperti berikut:

1. Beras super spesial tempatan jenama FELCRA
2. Minyak masak jenama HeMAT
3. Daging lembu tempatan dan ayam proses segar daripada FELCRA Food Industries Sdn Bhd

Dan pelbagai barangan keperluan harian pada harga EKONOMI dan BERPATUTAN.

Jadi tunggu apa lagi? Jom meriahkan Bazar Rakyat Dan Bazar Raya : ALahMak Raya!

Pastikan lebaran tahun ini bersama produk-produk yang berkualiti yaaaa….πŸ˜€

#FELCRATransformasi
#FELCRAUsahawanPeserta
#FELCRAJejakUsahawan
#FELCRADesaPeserta
#FELCRAAds
#LuarBandarSejahtera
#KKDW
... See MoreSee Less

1 CommentComment on Facebook

X da jual kt kg2 ke

3 weeks ago

Kami juga ada mengedar dan menjual input pertanian yang lain seperti alatan pertanian dan racun rumpai 😁 bukan baja sahaja ya

Penghantaran racun rumpai terus ke ladang. Bagi yang berminat mencari alatan pertanian dan racun rumpai boleh la terus menghubungi kami di bawah.
.
▢️ Pertanyaan/Pembelian produk input pertanian
WhatsApp - felcraniaga.wasap.my/
WhatsApp - felcraniaga.wasap.my/
.
β€Ό Lokasi 10 kedai FeN Shoppe:
▢️ bit.ly/3X5Sh4h
▢️ bit.ly/3X5Sh4h
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
βœ… Baja Tanaman & Perawat Tanah
βœ… Set Peningkatan Hasil Padi
βœ… Bahan Kimia
βœ… Alatan Pertanian
.
Pembelian atas talian (online), klik bawah:
πŸ”Έ www.shopee.com.my/felcraniaga
πŸ”Έ www.shopee.com.my/felcraniaga
... See MoreSee Less

Kami juga ada mengedar dan menjual input pertanian yang lain seperti alatan pertanian dan racun rumpai 😁 bukan baja sahaja ya

Penghantaran racun rumpai terus ke ladang. Bagi yang berminat mencari alatan pertanian dan racun rumpai boleh la terus menghubungi kami di bawah.
.
▢️ Pertanyaan/Pembelian produk input pertanian
WhatsApp - https://felcraniaga.wasap.my/
WhatsApp - https://felcraniaga.wasap.my/
.
β€Ό Lokasi 10 kedai FeN Shoppe: 
▢️ https://bit.ly/3X5Sh4h
▢️ https://bit.ly/3X5Sh4h
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
βœ… Baja Tanaman & Perawat Tanah
βœ… Set Peningkatan Hasil Padi 
βœ… Bahan Kimia
βœ… Alatan Pertanian
.
Pembelian atas talian (online), klik bawah:
πŸ”Έ https://www.shopee.com.my/felcraniaga
πŸ”Έ https://www.shopee.com.my/felcraniagaImage attachmentImage attachment
3 weeks ago

π—£π—˜π—‘π—§π—œπ—‘π—šπ—‘π—¬π—” π—£π—˜π—₯𝗔𝗑𝗔𝗑 π— π—œπ—žπ—₯𝗒𝗕 π—•π—”π—œπ—ž π——π—”π—Ÿπ—”π—  𝗧𝗔𝗑𝗔𝗛 ❗️❗️

βœ…Mikrob membantu kitaran nutrien, penguraian bahan organik, mengekalkan struktur tanah, dan pengawal biologi semula jadi kepada serangga perosak.

βœ…Bahan organik dan komuniti mikrob baik yang pelbagai adalah antara unsur-unsur yang boleh menyahtoksik (detoxify) toksin dan memegang (bind) bahan kimia berbahaya menyebabkan ianya tak boleh diserap oleh tumbuhan.
Oleh itu, pastikan tanah anda mendapat perawatan yang betul supaya mempunyai bahan organik yang tinggi dan boleh menyediakan ekosistem yang menampung pelbagai aktiviti mikrob baik.
.
▢️ Pertanyaan/Pembelian produk input pertanian
WhatsApp - felcraniaga.wasap.my/
WhatsApp - felcraniaga.wasap.my/
.
β€Ό Lokasi 10 kedai FeN Shoppe:
▢️ bit.ly/3X5Sh4h
▢️ bit.ly/3X5Sh4h
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
βœ… Baja Tanaman & Perawat Tanah
βœ… Set Peningkatan Hasil Padi
βœ… Bahan Kimia
βœ… Alatan Pertanian
.
Pembelian atas talian (online), klik bawah:
πŸ”Έ www.shopee.com.my/felcraniaga
πŸ”Έ www.shopee.com.my/felcraniaga
... See MoreSee Less

π—£π—˜π—‘π—§π—œπ—‘π—šπ—‘π—¬π—” π—£π—˜π—₯𝗔𝗑𝗔𝗑 π— π—œπ—žπ—₯𝗒𝗕 π—•π—”π—œπ—ž π——π—”π—Ÿπ—”π—  𝗧𝗔𝗑𝗔𝗛 ❗️❗️

βœ…Mikrob membantu kitaran nutrien, penguraian bahan organik, mengekalkan struktur tanah, dan pengawal biologi semula jadi kepada serangga perosak. 

βœ…Bahan organik dan komuniti mikrob baik yang pelbagai adalah antara unsur-unsur yang boleh menyahtoksik (detoxify) toksin dan  memegang (bind) bahan kimia berbahaya menyebabkan ianya tak boleh diserap oleh tumbuhan.
Oleh itu, pastikan tanah anda mendapat perawatan yang betul supaya mempunyai bahan organik yang tinggi dan boleh menyediakan ekosistem yang menampung pelbagai aktiviti mikrob baik.
.
▢️ Pertanyaan/Pembelian produk input pertanian
WhatsApp - https://felcraniaga.wasap.my/
WhatsApp - https://felcraniaga.wasap.my/
.
β€Ό Lokasi 10 kedai FeN Shoppe: 
▢️ https://bit.ly/3X5Sh4h
▢️ https://bit.ly/3X5Sh4h
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
βœ… Baja Tanaman & Perawat Tanah
βœ… Set Peningkatan Hasil Padi 
βœ… Bahan Kimia
βœ… Alatan Pertanian
.
Pembelian atas talian (online), klik bawah:
πŸ”Έ https://www.shopee.com.my/felcraniaga
πŸ”Έ https://www.shopee.com.my/felcraniagaImage attachmentImage attachment

3 CommentsComment on Facebook

brapa harga tuan

terbaik Razlan Azim 🫑🫑🫑

Salam tuan... boleh bagi no pengedar kat area Seremban

Load more
FeN Shoppe - Kedai Input Pertanian

FeN Shoppe - Kedai Input Pertanian

951

FeN Shoppe merupakan kedai input pertanian yang dimiliki sepenuhnya oleh FELCRA Niaga Sdn Bhd. Kami

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ada yang whatsapp tanya, kedai dah tukar jadi kedai makan ke??
.
Rupanya tersalah lokasi disebabkan Google Maps ada yang belum buang lokasi lama FeN Shoppe - Kedai Input Pertanian ada yang telah berpindah ke tempat baru. Jadi untuk alamat kedai jualan yang betul dan pasti, boleh tengok di website rasmi kami.

Bukan setakat Google Maps, Waze pun kami letak untuk mudahkan pergerakkan sampai ke depan pintu kedai πŸ˜† Klik bawah ni sajo...FeN Shoppe di seluruh Malaysia
.
Kami mengedar & membekal ke seluruh Malaysia
βœ… Baja Tanaman & Perawat Tanah
βœ… Bahan Kimia & Organik Mesra Alam
βœ… Alatan Pertanian
.

β–Ά Lokasi : www.felcraniaga.com.my/business/fen-shoppe-agro-input-shop/
.
▢️ WhatsApp : felcraniaga.wasap.my/
.
Beli di Shopee rasmi kami!
πŸ”Έ www.shopee.com.my/felcraniaga
... See MoreSee Less

Siapa ada tanam pokok buah-buahan atau sayuran? Yang sekadar hobi buat ghaso2 menanam pun boleh...ini memang khas untuk anda β€Ό
.
🌿🌿 Pembajaan menggunakan FN Rich Bio-Organik untuk tanaman semestinya satu keutamaan. Kalau belum kenal, boleh cuba baja kita. Diperkaya dengan mineral dan mikroorganisma berfaedah bagi membantu meningkatkan aktiviti mikrob di dalam tanah.

πŸ‘ Memperbaiki struktur tanah
πŸ‘ Meningkatkan kecekapan penyerapan air dan nutrien
πŸ‘ Menggalakkan perkembangan akar dan tunas
.
Boleh hubungi FeN Shoppe - Kedai Input Pertanian yang tedekat ataupun melalui stokis dan ejen kami sah. Boleh klik link di bawah untuk lokasi jualan πŸ‘‡πŸ‘‡

➑️ www.bajaorganik.my
➑️ www.bajaorganik.my
➑️ www.bajaorganik.my
... See MoreSee Less

Photos from Felcra Niaga's post ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+6Image attachment

Photos from Felcra Niaga's post ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+7Image attachment

Photos from Shahrul Irfan's post ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+2Image attachment
Load more